logo
 

“Max Verstappen heeft geen bodyguards nodig in Italië”

31 augustus 2016 — Na zijn veelbesproken GP van België zou Max Verstappen volgens sommigen best enkele bodyguards meedoen naar Monza. Volgens Raymond Vermeulen, de manager van Max Verstappen is dat helemaal niet nodig.


Max Verstappen kwam bij de start van de GP van België in aanrijding met Kimi Raikkonen. Ook later in de race was er contact tussen Raikkonen en Verstappen. Bovendien zei Verstappen tijdens een interview na afloop van de GP van België dat hij nog liever beide Ferrari’s van de baan rijd dan ze voorbij te laten.

De Nederlander zal er in Italië dan ook geen vrienden bij gekregen hebben, eerder het tegenovergestelde. Dat was ook de conclusie van Christian Horner, de teambaas van Red Bull.

“Ik denk dat hij aan niemand moet vertellen waar hij verblijft in Monza. Er zouden best wel eens een heel wat ontevreden Italiaanse fans in Monza kunnen zijn”, zei Horner na afloop van de GP van België tegenover het Duitse ‘Bild’.

Dr. Helmut Marko voegde daar zelfs nog het volgende aan toe: “Ik denk dat Max een rode vlag is voor Ferrari. Ik hoop dat ze kalmeren.”

Ondanks de berichten dat Max Verstappen best zijn voorzorgen zou nemen voor de GP van Italië, wil manager Raymond Vermeulen niet weten van bijkomende veiligheidsmaatregelen of bodyguards.

“We hoeven ons niet te verbergen. We hebben ook geen bodyguards nodig. Max heeft het achter zich gelaten en kijkt uit naar Monza,” aldus de manager van Verstappen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België