“Max Verstappen heeft nog maar eens het zelfvertrouwen van zijn teamgenoot gebroken”

14 oktober 2020 — Volgens voormalig F1-piloot Martin Brundle heeft Max Verstappen met zijn geweldige prestaties nog maar eens het zelfvertrouwen van een teamgenoot volledig gebroken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Alex Albon lijkt in de hoek te zitten waar de klappen vallen, zowel op sportief als mentaal vlak. Daarmee lijkt Albon de zoveelste teamgenoot van Max Verstappen te zijn die zijn zelfvertrouwen gebroken ziet door de prestaties van Verstappen.

“Max zijn schitterende prestaties hebben het zelfvertrouwen van nog maar eens een teamgenoot gebroken, Alex Albon deze keer die echt moest incasseren, er zijn geen andere woorden voor,” aldus Martin Brundle in zijn column voor ‘Sky F1’ na afloop van de GP van de Eifel.

“Remmen die blokkeren, flat-spots op zijn banden, terug naar de racelijn gaan terwijl hij nog niet helemaal Daniil Kvyat gepasseerd was, strafpunten op zijn licentie, een tijdstraf tijdens de race.”

“Zijn beklag doen over de boordradio dat de AlphaTauri’s te hard tegen hem raceten. Vervolgens was er blijkbaar een waterlek waardoor hij moest opgeven.”

“Het krediet dat hij had opgebouwd door zijn podiumplaats in Mugello is al serieus afgebrokkeld,” besloot Brundle.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België