Max Verstappen heeft zin in Turkije: “De kebab schijnt er goed te zijn!”

11 november 2020 — Red Bull F1-piloot Max Verstappen kijkt er enorm naar uit om in Turkije te racen. Verstappen kijkt niet alleen uit naar het uitdagende circuit maar ook naar de overheerlijke kebab.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Voor Max Verstappen zal het Istanbul Park circuit, net als voor veel andere F1-piloten, een compleet nieuw circuit zijn om er met een F1-bolide op te rijden. Slechts een select clubje F1-piloten was er negen jaar geleden immers bij toen de laatste keer een GP van Turkije plaatsvond.

Verstappen was toen nog niet van de partij en de Nederlander kijkt er naar uit om voor het eerst met een F1-bolide op het Turkse circuit te racen.

“Ik kijk er naar uit om weer een nieuw circuit te bezoeken en die nieuwe banen maakt het seizoen zeker spannender”, aldus Verstappen in zijn vooruitblik naar de GP van Turkije.

“Ik ben hier nog nooit eerder geweest en ik weet niet zeker hoeveel van de andere coureurs er al hebben geracet. Maar ik denk dat zelfs als ze er al eerder zijn geweest, het ze geen enorm voordeel zal opleveren omdat het lang geleden was.”

De Red Bull-rijder kijkt er vooral ook naar uit om de lokale keuken uit te proberen.

“Ik ben benieuwd om het lokale eten te proberen, ik heb gehoord dat de kebabs vrij goed zijn!”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België