logo
 

Max Verstappen: “Ik hoor nu niet voor Ferrari te staan”

21 mei 2019 — Tijdens de Jumbo Racedagen blikte Max Verstappen terug op het F1-seizoen dusver. De Nederlander is best tevreden met de behaalde resultaten, al geeft hij ook toe dat hij momenteel niet voor Ferrari hoort te staan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Met twee podia en drie vierde plaatsen behaalde Max Verstappen tot dusver dit seizoen 66 punten. Daarmee staat hij momenteel derde in het kampioenschap, achter beide Mercedes-rijders maar wel voor Sebastian Vettel en Charles Leclerc.

Volgens Verstappen behaalde hij daarmee het maximaal haalbare tijdens de races tot dusver. Zijn Red Bull RB15 stelt hem immers niet in staat om te strijden met Hamilton en Bottas.

“We zijn absoluut tevreden met de resultaten tot dusver,” vertelde Verstappen tijdens de Jumbo Racedagen tegenover ‘Motorsport.com’.

“Het is het maximaal haalbare momenteel. We scoorden ieder raceweekend het maximaal aantal punten waartoe we in staat zijn en ik sta derde in het kampioenschap, voor de Ferrari-rijders, een plaats waar we normaal niet horen te staan.”

Verstappen mag dan wel derde staan in het kampioenschap, volgens Verstappen hoort hij daar momenteel eigenlijk niet te staan en wist hij te profiteren van problemen en foutjes bij Ferrari, dat momenteel achter Mercedes eigenlijk het tweede team is.

“Als je de races samenvat dan zijn we eigenlijk het derde team. Hopelijk kunnen we ons verbeteren zodat we het tweede team worden,” besloot Verstappen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België