Max Verstappen: “Ik zit in de F1-bolide, niet mijn vader”

12 juni 2019 — Max Verstappen heeft de geruchten die de voorbije dagen waren ontstaan over een eventueel vroegtijdig vertrek bij Red Bull ontkent. De Nederlander herinnert er ook aan dat hij en niet zijn vader Jos in de wagen zit.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Dr. Helmut Marko liet vorige week verstaan dat hij vreesde dat Max Verstappen eind dit seizoen eventueel Red Bull vroegtijdig zou verlaten indien de wagen van Red Bull niet op regelmatige basis beter zou presteren en we Verstappen meer vooraan zouden terugvinden.

Vervolgens groeiden de geruchten over een eventueel vroegtijdig vertrek van Max Verstappen, vooral nadat zijn vader Jos Verstappen een artikel daarover retweette en daardoor de geruchten verder voedde.

Max Verstappen liet echter verstaan dat er van een vroegtijdig afscheid helemaal geen sprake is.

“Er waren heel wat grootse dingen gezegd in het artikel. Ik ben echter de rijder, niet mijn vader,” aldus Max Verstappen. “Ik heb altijd gezegd dat ik er van geniet. Uiteraard weten we dat het beter moet maar ik geloof in ons project met Honda.

Verstappen spreekt duidelijk zijn vertrouwen uit over het gemeenschappelijk project van Red Bull en Honda.

“We werken nu enorm hard om op het vlak van performance een stap vooruit te zetten en we zullen zien wat de komende races ons brengen.”

“Wanneer je iets meer vermogen, een iets beter balans in de wagen krijgt, dan ziet alles er compleet anders uit,” besloot Verstappen.

Speel mee met het GP van Emilia-Romagna Spel (Min. 400 euro aan prijzen)

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België