Max Verstappen maakt grote indruk tijdens ‘geheime’ GT-test

14 juni 2020 — Het zag er lange tijd naar uit dat Max Verstappen voorafgaand aan het begin van het nieuwe F1-seizoen niet zou testen maar dat zou hij nu toch gedaan hebben.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Mercedes, Ferrari, Renault en AlphaTauri zetten allemaal twee jaar oude F1-bolides in om hun rijders en mecaniciens voor te bereiden op het begin van het nieuwe F1-seizoen. Max Verstappen valt op dat vlak echter uit de boot.

McLaren en Red Bull kunnen dat niet omdat ze van motorleverancier wisselden en geen twee jaar oude F1-bolide met hun huidige motorleverancier hebben. Geen F1-test dus voor Max Verstappen maar de Nederlander had daar wel iets anders op gevonden.

Volgens het Italiaanse ‘La Gazzetta dello Sport’ heeft Verstappen immers met een GT-bolide getest op een niet nader genoemd circuit. Verstappen zou daarvoor de hulp gekregen hebben van een Nederlands raceteam dat eveneens niet bij naam werd genoemd.

Op het circuit zou Verstappen heel wat rondjes met een GT-bolide gemaakt hebben en bij het Nederlands team zou men meteen serieus onder de indruk van Verstappen geweest zijn. Volgens ‘La Gazzetta dello Sport’ zou Verstappen zelfs sneller geweest zijn dan de vaste rijders van het team.

Een leuk weetje is trouwens dat de familie Verstappen meerdere GT-bolides in haar bezit zou hebben die naar verluidt allemaal ergens in België staan geparkeerd.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België