Max Verstappen genomineerd voor Laureus Award

03 maart 2016 — De Nederlandse F1-piloot Max Verstappen is genomineerd voor een ‘Laureus Award’. Verstappen is samen met nog vijf anderen genomineerd in de categorie ‘doorbraak van het jaar’.


Naast Verstappen zijn de bokser Tyson Fury, de nationale voetbalploeg van Chili, zwemmer Adam Peaty en de golfers Jason Day en Jordan Spieth genomineerd.

Verstappen reed zich vorig jaar als jongste F1-piloot ooit meermaals in de kijker. Zijn beste raceresultaat was twee keer een vierde plaats. Daarmee viel hij twee keer net naast het podium, maar die eerste podiumplaats die zal er eerder vroeg dan laat komen.”

“Ik ben vereerd om genomineerd te zijn voor de prestigieuze World Breakthrough of the Year Award en ik heb veel waardering voor deze erkenning vanuit de sportwereld. Met twee vierde plaatsen had ik een fantastisch debuutjaar in de Formule 1 en hopelijk volgen er nog vele geweldige seizoenen. Bedankt voor deze nominatie”, zei Verstappen tegenover zijn eigen website.

Ook het Mercedes F1 team en Lewis Hamilton zijn voor een Laureus Award genomineerd, respectievelijk in de categorieën ‘Team van het jaar’ en ‘Sporter van het jaar’. De winnaars van de awards worden op 18 april bekendgemaakt.

-CYBER MONDAY: Profiteer nog snel van grote kortingen!!!

 Sint 2020 Sint 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België