logo
 

Max Verstappen na eerste meters in RB15 met Honda-motor: “Positieve dag”

14 februari 2019 — Na de presentatie van de Red Bull RB15 mocht Max Verstappen gisteren op het circuit van Silverstone de eerste meters rijden met de nieuwe Red Bull F1-bolide met Honda-motor. Zijn eerste indruk was alvast positief.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

“De dag zit erop en de eerste kilometers met de nieuwe auto zijn gereden,” zei Max Verstappen na afloop en zo valt te lezen op zijn officiële website.

Verstappen zijn eerste gevoel in de wagen zit overduidelijk goed en de Nederlander kijkt er naar uit om met Honda samen te werken.

“Na mijn eerste run had ik een grote glimlach op m’n gezicht. Ik ben erg blij hoe de auto en de motor aanvoelen, dat ziet er positief uit. Het is een fijne groep mensen vanuit Honda waar we nu mee samenwerken.”

Na zijn eerste kennismaking met de RB15 op het circuit kan Verstappen niet wachten om volgende week volop te beginnen met testen en de RB15 stevig aan de tand te voelen.

“Ik kan niet wachten tot Barcelona om daar verder te werken aan onze voorbereiding op de eerste race in Melbourne. Het was vandaag een positieve dag, waar ik erg blij mee ben.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Got to love that new car feeling! ߘðߑŠ @maxverstappen1 gives his launch day lowdown ߑŠ #givesyouwings #RedBullRacing #RedBull #MaxVerstappen #F1 #Silverstone #pushtheboundaries #ߑ

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België