logo
 

Max Verstappen na kwalificatie: “Alles is mogelijk tijdens de race”

11 juni 2016 — Max Verstappen is redelijk tevreden na zijn kwalificatie voor de GP van Canada. Er is naar eigen zeggen veel mogelijk tijdens de race.


Verstappen was tijdens de kwalificatie zes tienden trager dan polesitter Lewis Hamilton en moest ook teamgenoot Daniel Ricciardo voor zich dulden. De Australiër was zo’n drie tienden sneller dan Verstappen en kwalificeerde zich als vierde. Van op de vijfde plaats op de startgrid is volgen Verstappen alles mogelijk.

“Ik ben niet helemaal tevreden maar op zich ging het wel redelijk goed”, aldus Max Verstappen na afloop van de kwalificatie.

“We hebben voor de laatste run in Q3 nog iets aan de auto veranderd maar dat gaf iets teveel overstuur waardoor we er niet alles uit konden halen. We staan er weer goed bij en alles is mogelijk voor de race. Belangrijkste was om uit de muur te blijven en er goed bij te zitten. Dat is gelukt.  Ik had gehoopt iets dichter bij de pole te zitten. Maar de race is morgen dus daar zijn nog veel kansen. Ik kijk ernaar uit. Morgen valt er misschien regen dus dat helpt altijd.  Ik ga proberen naar voren te rijden, er staan maar vier auto’s voor me.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België