Max Verstappen na vijfde plaats: “We kunnen ons nog verbeteren”

11 november 2017 — Max Verstappen eindigde de tweede oefensessie voor de GP van Brazilië als vijfde. De Nederlander is er echter van overtuigd dat het beter kan, de derde tijd van teamgenoot Daniel Ricciardo is daar trouwens het bewijs van.


Verstappen ondervond tijdens de eerste oefensessie de nodige problemen om grip te vinden op het circuit van Interlagos. Wanneer de Nederlander de vraag wordt gesteld of hij die tijdens de tweede oefensessie gevonden heeft antwoordt hij als volgt.

“Niet helemaal. In de korte run op de supersoft banden ging het niet geweldig, dat had beter gekund. Maar we zitten er niet ver vandaan,” zo valt te lezen op de officiële website van Max Verstappen. “De lange runs zagen er best goed uit. Er zijn nog wel wat verbeteringen te maken.”

Vervolgens wordt Verstappen gevraagd naar zijn kansen op de overwinning en of hij zelf verwacht dat hij zondag voor de overwinning zal kunnen strijden.

“Dat weet ik nog niet. Mercedes is snel, maar als we ons nog kunnen verbeteren komen we in de buurt. We gaan het zien,” besluit Verstappen.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Max VerstappenRed Bull

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België