Max Verstappen: “Nico Rosberg is de nieuwe Jacques Villeneuve”

07 september 2019 — Max Verstappen reageert op de kritiek van Nico Rosberg, de wereldkampioen van 2016 had gesteld dat de Nederlander in Spa weer in zijn oude gewoontes was vervallen.

Dit bericht bekijken op Instagram

most exciting race I’ve seen in a while. @maxverstappen1 crossing the line for a deserved win. showing everyone he is the future of @f1. also…photoshop or not?? ߤª #f1 #formula1 #formulaone #formel1 #maxverstappen #germangp

Een bericht gedeeld door NICO ROSBERG (@nicorosberg) op

De GP van België was voor Max Verstappen al voorbij in de eerste bocht toen hij Kimi Raikkonen op zijn pad tegenkwam. De stewards beslisten dat het om een ‘racing incident’ ging en Verstappen zei dat Raikkonen hem waarschijnlijk niet gezien had.

Nico Rosberg heeft momenteel zijn eigen Youtube-kanaal waarop hij zijn analyses van de raceweekends op het publiek loslaat en daarin stelde hij dat Max Verstappen in Spa weer zijn oude zelf was.

“Het boeit mij sowieso heel weinig wat hij zegt op zijn kanalen,” aldus Verstappen in Monza

“Ik vind hem een beetje de nieuwe Jacques Villeneuve. Die is inmiddels wel redelijk bijgedraaid, maar het lijkt alsof Rosberg nu telkens een tegendraadse mening wil geven. Misschien wil hij kijkers trekken, ofzo? Hij doet het heel vaak. Aan het begin van dit jaar noemde hij mij een narcist. Dat is wel heel extreem,” zo staat te lezen in ‘De Telegraaf.’

“Hij heeft geen uitstraling en komt nergens aan de bak. Dat is ook zijn probleem. Misschien wil hij geld verdienen met zijn Youtube-kanaal. Maar hij had beter door kunnen rijden, dan had hij nog veel meer kunnen verdienen.”

De GP van Italië wordt alvast niet makkelijk voor Max Verstappen want door een upgrade van zijn Honda-krachtbron moet hij zondag vanuit de achterhoede vertrekken.

Dit bericht bekijken op Instagram

really great race from Max so far managing the pace. can he bring it home?? 20 laps to go!!! ߒ¨ #f1 #formula1 #formulaone #formel1 #maxverstappen #hungariangp

Een bericht gedeeld door NICO ROSBERG (@nicorosberg) op

Geschreven door Tom Schots

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België