Max Verstappen: “Niet mijn probleem dat mensen zich beledigd voelen door radioboodschappen”

24 oktober 2020 — Het moment van de eerste dag van het raceweekend in Portimao was ongetwijfeld de aanrijding tussen Max Verstappen en Lance Stroll. Nadien trok de jonge Nederlander flink van leer over de boordradio.

Tijdens de tweede oefensessie voor de GP van Portugal kwam het in de eerste bocht tot een aanrijding tussen Max Verstappen en Lance Stroll. De Red Bull-rijder stak een scheldtirade af op de boordradio waarvan Lance Stroll het lijdend voorwerp was.

Vrij vertaald zei Verstappen het volgende: “Is die fucking kerel blind? Jezus Christus, wat een achterlijke. Ik heb schade, wat een mongool.”

Toen Verstappen gevraagd werd of er geen mensen zich beledigd zouden voelen door zijn woordkeuze antwoordde hij kort en bondig: “Niet mijn probleem.”

“Eigenlijk wil ik er niet te veel woorden aan vuil maken omdat ik verrast was,” aldus Verstappen. “Hij draaide gewoon in terwijl ik op hem afkwam, ik weet niet waar ik naartoe moest.”

“Hij draaide zich gewoon om terwijl ik naar hem toe kwam. Ik weet niet waar ik heen moest.

“Ik begon mijn ronde, en hij was net klaar met zijn ronde. We zullen zien wat er gebeurt. Het is de tweede oefensessie en het is gewoon een schande dat we elkaar raken. Het was helemaal niet nodig.”

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België