logo
 

Max Verstappen ontevreden: “We staan niet waar we willen staan”

11 mei 2019 — Max Verstappen kwalificeerde zich als vierde voor de GP van Spanje maar is niet echt tevreden met de positie waarin ze zich bevinden.


In zijn Red Bull RB15 slaagde Verstappen erin om de vierde tijd te rijden. Die gridpositie mag dan wel meer dan behoorlijk zijn, de afstand tegenover de pole is dat duidelijk niet. Verstappen was immers bijna een seconde trager dan polesitter Valtteri Bottas.

“Ten opzichte van Mercedes komen we redelijk wat tekort”, zo valt te lezen op de officiële website van Verstappen. “We staan niet waar we willen staan, daar moeten we eerlijk over zijn. Ik ben niet hier om me als vierde te kwalificeren.”

“Ik ben blij dat ik tussen de Ferrari’s sta, maar als team willen we de snelsten uitdagen en dat is op dit moment Mercedes. Morgen hebben we een reële kans om met Ferrari te vechten, daar zitten we kort bij. Mercedes is een ander verhaal. Vooral Bottas lijkt te vliegen dit weekend. Ik heb dat niet als doel, maar je weet het nooit.”

Wat de race betreft denkt Verstappen dat hij en Red Bull competitiever zullen zijn dan tijdens de kwalificatie.

“Ik heb er wel vertrouwen in dat onze auto in de race beter gaat. Ik ben op zich wel tevreden met de updates op de auto, de balans tijdens de kwalificatie was niet slecht, maar over het algemeen missen we snelheid en grip,” aldus Verstappen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België