Max Verstappen: “Samenwerking met Honda zat goed, jammer dat ze de F1 verlaten”

07 oktober 2020 — In zijn vooruitblik naar komend raceweekend op de Nürburgring blikt Verstappen ook terug op de aankondiging van Honda dat ze de Formule 1 eind 2021 verlaten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Verstappen vindt het erg jammer dat eind volgend jaar de samenwerking met Honda zal stoppen, vooral omdat de voorbije twee jaar de samenwerking met Honda erg intens en goed werd.

“Het is natuurlijk jammer dat Honda de Formule 1 verlaat, vooral omdat we zo’n goede relatie hebben en we echt de toewijding zien van de mensen die bij het project betrokken zijn, wat altijd erg belangrijk voor me is geweest,” aldus Verstappen volgens zijn officiële website.

Ondanks het aangekondigd vertrek uit de Formule 1 is Verstappen er van overtuigd dat Honda tijdens de rest van dit seizoen en ook volgend seizoen alles op alles zal blijven zetten en tot het uiterste zal blijven gaan.

“Voor wat dat op dit moment betekent en waar we op gefocust zijn, is er niets veranderd. We hebben nog de rest van dit seizoen en volgend seizoen om ons samen op te richten en we proberen nog steeds elke race op het podium te eindigen, dat is een goed doel voor ons. We willen ervoor zorgen dat we altijd de resultaten maximaliseren.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België