‘Max Verstappen Village’ tijdens GP van Oostenrijk

17 november 2017 — Tijdens de GP van Oostenrijk, de thuisrace van het Red Bull F1 team, zal er een heuse 'Max Verstappen Village' zijn.


Tijdens de raceweekends in Oostenrijk en België is er al een zogenaamde ‘Max Verstappen tribune’ en in navolging daarvan komt er nu tijdens de GP van Oostenrijk een ‘Max Verstappen Village’.

Sportstadion, de drijvende kracht achter de ‘Max Verstappen tribunes’, doet er met de ‘Max Verstappen Village’ nu nog een schepje bovenop. Er wordt een terrein voorzien, de zogenaamde ‘Max Verstappen Village’ die enkel en alleen voor de fans van Max Verstappen bedoeld is.

Op het festivalterrein van de ‘Max Verstappen Village’ kunnen Max Verstappen-fans terecht met hun eigen caravan of tent. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van prefab overnachtingsmogelijkheden. De campingplaatsen kun je nu al reserveren. De prefab mogelijkheden zullen vanaf januari te boeken zijn. Er zijn moderne sanitaire voorzieningen beschikbaar en is er ruimte voor catering en entertainment. Eet- en drinkgelegenheden zijn ruim voldoende aanwezig en natuurlijk zorgt muziek voor een mooie feeststemming!

Klik hier voor de website van Sportstadion, de ticketpartner van F1journaal.be en Max Verstappen.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Max VerstappenRed Bull

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België