McLaren-baas Zak Brown: “Hopelijk zien we Stoffel Vandoorne terug in de F1”

30 november 2018 — McLaren-baas Zak Brown geeft toe dat onze landgenoot Stoffel Vandoorne twee moeilijke jaren bij McLaren in de Formule 1 beleefde. Ondanks het afscheid van Vandoorne van McLaren en de Formule 1 gelooft Brown echter in een comeback voor Vandoorne.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Stoffel Vandoorne (@svandoorne) op

“Stoffel is een geweldig talent,” vertelde de McLaren-baas tegenover ‘Reuters’. “Ik denk dat hij het redelijk deed in een erg slechte racewagen.”

“Hij had ook een redelijk moeilijke teamgenoot. We gaven hem echter twee solide jaren en we gaven Fernando en hem gelijkwaardig materiaal om mee te rijden. Soms matcht het echter gewoon niet.”

Vandoorne maakt de overstap van de Formule 1 naar de Formule E, een raceklasse waarin Stoffel Vandoorne volgens Zak Brown succesvol kan zijn. De McLaren-baas gelooft zelfs in een terugkeer van Vandoorne naar de Formule 1.

“Ik denk dat hij in de Formule E succesvol zal zijn. Ik denk ook dat we hem terug kunnen zien in de Formule 1,” aldus Brown. “Stoffel is zeker en vast een rijder die over de capaciteiten voor de Formule 1 beschikt. Ik zou echt niet verrast zijn.”

“Het zou niet de eerste keer zijn dat een rijder problemen ondervindt bij zijn eerste keer in de Formule 1 om vervolgens terug te keren en het veel beter te doen.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België