McLaren beslist donderdag over rijdersduo voor 2015

02 december 2014 — McLaren laat ons al enige tijd wachten op haar rijdersduo voor 2015 maar komende donderdag zou de knoop eindelijk doorgehakt worden.


Wie wordt de teamgenoot van Fernando Alonso bij Ferrari? Donderdag zou men bij McLaren eindelijk beslissen over het rijdersduo voor volgend seizoen. Jenson Button en Kevin Magnussen, die allebei het voorbije seizoen deel uitmaakten van het rijdersduo, zijn de twee grote kanshebbers op het tweede racezitje.

Volgens Press Assocation zouden de bazen van McLaren nu donderdag samenkomen en een beslissing nemen. Ondanks het feit dat Button het voorbije seizoen beter presteerde dan rookie Kevin Magnussen betekent dat echter niet automatisch dat men ook voor Button zal kiezen, zo liet Eric Boullier vorige week nog verstaan.

Fernando Alonso, die nog steeds niet officieel is bevestigd bij McLaren, liet eerder al uitschijnen dat hij Button graag als teamgenoot zou hebben. Mogelijk krijgen we dus voor het einde van deze week meer duidelijkheid over de rijdersbezetting bij McLaren.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Jenson ButtonKevin MagnussenMcLaren

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België