McLaren bevestigt Lando Norris en Carlos Sainz voor 2020

09 juli 2019 — Het uitstekende debuut van Lando Norris werpt zijn vruchten af want McLaren behoudt het vertrouwen en bevestigt dat de jonge Brit ook in 2020 naast Carlos Sainz te bewonderen zal zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Confirmed! ߤ @carlossainz55 & @landonorris will continue as McLaren F1 drivers for the 2020 season. Click the link in our bio for the full story. #McLaren #F1 #CarlosSainz #LandoNorris

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren) op

De voorbije twee races vonden we Norris telkens terug op en vijfde startplaats en slaagde hij erin om twee keer in de punten te eindigen.

Zijn teamgenoot Carlos Sainz, die al zeker was van zijn zitje volgend jaar, doet het ook niet onaardig en scoorde in vijf van de laatste zes races punten en hem vinden we voorlopig terug op de zevende plaats in de tussenstand om het wereldkampioenschap.

McLaren laat weten dat beide rijders zich goed geïntegreerd hebben tijdens de voorbije negen maanden en dat door te bevestigen dat ze doorgaan met dezelfde line up ze willen duidelijk maken dat ze op de lange termijn denken.

Dit nieuws betekent ook dat indien Fernando Alonso volgend jaar wil terugkeren naar de F1 hij op zoek zal moeten naar een ander team.

Geschreven door Tom Schots

Hou het veilig: Shop online en steun F1journaal.be!!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België