McLaren F1-piloten nemen hun ‘bedrijfswagen’ in ontvangst

06 mei 2019 — Ook F1-piloten krijgen een zogenaamde 'bedrijfswagen'. Bij McLaren namen Lando Norris en Carlos Sainz onlangs hun 'bedrijfswagen' in ontvangst.

Dit bericht bekijken op Instagram

Nice wheels, @carlossainz55! Thanks @mclarenauto. ߑ̰ߏ¼ #CS55 #720S

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren) op

Bij een F1-piloot is een echte bedrijfswagen uiteraard een F1-bolide, maar daarnaast krijgen ze ook een ‘bedrijfswagen’ ter beschikking voor hun uren naast het circuit. Als je voor een sportwagenfabrikant zoals McLaren werkt dan heb je het uiteraard op dat vlak getroffen.

De nog steeds maar 19-jarige Lando Norris krijgt een papaya McLaren 570S ter beschikking terwijl Carlos Sainz een grijze McLaren 720S in ontvangst mocht nemen.

Voor Sainz is het in vergelijking met vorig jaar een serieuze upgrade. Toen hij vorig jaar voor Renault reed kreeg hij immers ‘slechts’ een Renault Megane RS. Die Renault Megane RS gaat nu naar Daniel Ricciardo, die door zijn overstap van Red Bull naar Renault zijn Aston Martin moest inleveren.

Ricciardo lijkt door zijn overstap naar Renault voorlopig dan ook alleen maar op financieel vlak vooruitgang te hebben geboekt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Best start to a #BankHolidayWeekend ever? Liking your new @mclarenauto, @landonorris. ߤɰߑ̰ߏ¼ #570S #McLaren

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren) op

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België