logo
 

McLaren gaat aankondiging titelsponsor 2014 uitstellen

12 november 2013 — McLaren is nog druk bezig met het bepalen van haar rijdersduo voor volgend seizoen, maar ook wat haar titelsponsor voor 2014 betreft is het team er nog niet uit ...

image
Normaal gesproken was het de bedoeling dat McLaren op 2 december zou aankondigen wie haar titelsponsor zou worden vanaf volgend seizoen. Vodafone zal immers niet meer op de bolides van de renstal uit Woking staan.

Tijdens een zogenaamde phone-in van het Vodafone McLaren F1 team zei Martin Whitmarsh, de teambaas van McLaren, dat een aankondiging van de titelsponsor op 2 december onwaarschijnlijk is.

“Er zullen enkele nieuwe sponsors zijn, maar er zal heel wat meer te doen zijn rondom de sponsors tijdens de presentatie van de nieuwe wagen, al moet ik daarvoor eerst de mensen van de PR-afdeling spreken, veel waarschijnlijk zal het dan zijn in plaats van op 2 december,” aldus Whitmarsh tijdens de phone-in. “Het zal afhangen van wat onze partners willen doen en waar ze het willen doen.”

McLaren zal komend seizoen waarschijnlijk opnieuw met Jenson Button aan de start verschijnen, al ligt de focus de voorbije dagen vooral op het tweede zitje naast Button. Sergio Perez zou volgend de jongste berichten moeten vrezen voor zijn racezitje. Kevin Magnussen, die net als Vandoorne deel uitmaakt van het McLaren young driver programma, zou naar verluidt de grootste kanshebber zijn op het tweede racezitje bij McLaren, al is er uiteraard nog steeds niets officieel.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België