“McLaren-Honda moet in Singapore geen mirakels verwachten”

15 september 2015 — Jenson Button blikt vooruit naar de GP van Singapore, een race waarin McLaren volgens hem geen mirakels moet verwachten.


McLaren werkte de voorbije weken aan heel wat updates voor haar wagen. Tegelijkertijd werkte motorpartner Honda aan een belangrijke update voor haar motor. De renstal liet eerder al verstaan dat de verbeteringen tijdens de races op snelle circuits zoals die van Spa-Francorchamps en Monza niet echt te zien zouden zijn.

De voorbije twee races zorgden voor heel wat spanningen tussen McLaren en motorpartner Honda. Vanaf Singapore zouden de resultaten serieus moeten verbeteren. De wederopstanding van McLaren zou in Singapore moeten plaatsvinden, al tempert Jenson Button meteen al de verwachtingen.

“Het valt niet te ontkennen dat we hard zullen moeten werken maar we mogen ook niet opeens mirakels verwachten,” aldus Button. “Singapore is echter een fantastisch circuit. Op het vlak van de raceduur is het één van de langste races en de safety car komt ook vaak op de baan. Alles is dus mogelijk. We hopen veel te leren over onze wagen en hoe onze nieuwe configuratie werkt. We hopen zo veel mogelijk positieve zaken van dit raceweekend mee te nemen.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België