logo
 

“McLaren kan overleven zonder titelsponsor”

07 januari 2015 — McLaren heeft voorlopig nog steeds geen titelsponsor maar de renstal laat weten dat het geen genoegen neemt met een lager bedrag voor de rol van titelsponsor.


Tijdens het F1-seizoen 2014 reed McLaren zonder titelsponsor. Aanvankelijk liet McLaren toen weten dat het hoopte om ene titelsponsor bekend te maken in de weken na de presentatie van haar wagen, maar die kwam er dus niet.

En het ziet er naar uit dat ook 2015 wordt aangevat zonder titelsponsor. McLaren is immers ook niet bereid de prijs om titelsponsor te worden te verlagen. Voorlopig is er dus nog steeds geen opvolger voor Vodafone gevonden, waarmee de overeenkomst eind 2013 afliep.

“Men wil steeds datums weten, maar wij hebben daar geen nood aan,” aldus Eric Boullier van McLaren. “Het klinkt misschien arrogant maar ik beloof je dat dit niet het geval is. We kunnen perfect zonder titelsponsor, dat is een privilege. We willen een titelsponsor omdat het een extra stap kan betekenen, ook voor heel wat andere projecten, maar we kunnen perfect zonder titelsponsor.”

“Ik zeg niet dat we geen titelsponsor willen. We willen een titelsponsor maar we moeten nog een aantal zaken regelen. Laat ons het juiste doen op het juiste moment. We zullen niet zoals sommige andere teams het titelsponsorschap erg goedkoop verkopen,” besluit Boullier.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België