McLaren laat Vandoorne, Norris en Turvey testen in Barcelona

03 mei 2018 — Het McLaren F1-team heeft haar line-up voor de zogenaamde in-season test in de week na de Spaanse Grand Prix bekendgemaakt.


Het zal een trio zijn dat in actie komt voor McLaren en bandenleverancier Pirelli. Naast onze landgenoot Stoffel Vandoorne zullen ook Lando Norris en Oliver Turvey in actie komen.

McLaren zal tijdens de tweedaagse test twee F1-bolides inzetten, waarvan één bolide zal ingezet worden voor de young driver test. Lando Norris en Oliver Turvey zullen verspreid over de twee dagen testen voor Pirelli.

In de tweede officiële McLaren F1-bolide zal tijdens de eerste dag onze landgenoot Stoffel Vandoorne testen en op de tweede testdag zal Lando Norris opnieuw testen. Norris komt dus in actie voor zowel McLaren als Pirelli.

Op het Circuit de Barcelona-Catalunya zullen we Fernando Alonso dus niet in actie zien. Gezien het feit dat de Spanjaard de F1 en het WEC combineert zit Alonso zijn kalender al overvol. Zo is Alonso bijvoorbeeld dit weekend actief in Spa-Francorchamps waar het WEC-seizoen van start gaat.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België