logo
 

McLaren met updates

21 oktober 2012 — McLaren mag dan wel uit koers zijn voor de titel bij de constructeurs en de piloten, toch geven ze niet op. Er staan updates gepland voor Indië en Abu Dhabi.

In Zuid-Korea verloor McLaren de tweede plaats bij de constructeurs aan Ferrari, maar toch wil het Britse team van geen wijken weten. Er staan nog enkele updates gepland die gespreid worden over de GP’s van Indië en Abu Dhabi. De beide kampioenschappen mogen dan wel verloren zijn, bij McLaren willen ze zich nog volop inzetten voor GP-zeges.

McLaren startte heel sterk aan het seizoen 2012, waardoor iedereen hen tot de favorieten voor de titel rekende. Gedurende het seizoen hebben ze echter wat serieuze steken laten vallen, waardoor ze nu volledig uit titelkoers geslagen zijn. Technisch directeur Paddy Lowe is ervan overtuigd dat als je het in de kwalificatie voor elkaar hebt, door op de eerste startrij te geraken, je een voordeel hebt in de race. Daar moeten ze volgens Lowe dus een stuk beter kunnen.

Lowe: “Sinds de update in Singapore heeft Red Bull Racing een grote stap gezet. Wij hebben echter ook nog wat achter de hand. We zullen in Indië en Abu Dhabi zien of het goed uitdraait. In Zuid-Korea verloren we de tweede plaats aan Ferrari, maar met een achterstand van zes punten zijn we vastberaden om die tweede plaats terug te pakken. Voor Ferrari eindigen geeft altijd extra voldoening. Om Red Bull Racing nog aan te vallen zijn echter mirakels nodig, waarbij wij alles winnen, en zij geen enkel punt meer pakken. Dat zie ik niet meer gebeuren.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België