McLaren mikpunt van spot na bericht op twitter

01 maart 2017 — McLaren is naar aanleiding van een bericht met bijhorende foto bespot op twitter.


McLaren kreeg tijdens de eerste twee testdagen af te rekenen met technische problemen. Net als vorig jaar en het jaar voordien, waardoor er al snel laconiek wordt gedaan over wat McLaren nu alweer overkomt.

De F1-teams zitten vandaag de dag allemaal op de sociale media en willen zo de sport dichter bij de fans brengen. Geregeld plaatsen ze dan ook foto’s of berichten op twitter. McLaren plaatste deze ochtend een foto van Fernando Alonso zijn schoenen online op twitter maar die tweet schoot bij de fans overduidelijk in het verkeerde keelgat. McLaren werd verweten dat het zich moest focussen op het betrouwbaar en sneller maken van de wagen.

“Ik hoop dat ze comfortabel genoeg zijn voor Alonso wanneer hij te voet moet terugkeren naar de pitlane”, “In zijn schoenen is hij misschien sneller dan in de wagen”, “Hij zal ze waarschijnlijk vaak nodig hebben dit jaar”, “Minder schoen, meer motor”, het waren maar enkele van de vele pittige reacties.

McLaren en Alonso antwoordden vandaag echter op de baan door 72 ronden te rijden, al is het nog wel wachten op competitieve rondetijden ...

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België