McLaren presenteert speciale livery voor laatste F1-race Fernando Alonso

21 november 2018 — Het McLaren F1 team heeft vandaag een speciale livery voor Fernando Alonso zijn laatste race onthuld.


Komend weekend neemt Fernando Alonso niet alleen afscheid van McLaren maar ook van de Formule 1. Bij McLaren willen ze die laatste race extra in de verf zetten, letterlijk zelfs.

De renstal heeft immers een speciale livery voor de laatste race van Alonso voorzien. Daarvoor werkte het zelfs samen met de FIA en de Formule 1.

“We zijn enorm blij en trots dat we met deze speciale eenmalige livery voor Fernando Alonso kunnen racen in Abu Dhabi,” aldus McLaren-CEO Zak Brown. “We willen dat deze laatste grand prix speciaal aanvoelt en dat op elke mogelijke manier. Dit is slechts één van de manieren om dat te tonen.”

“We hebben nauw samengewerkt met Fernando, de FIA en de Formule 1 om deze wijziging voor één race mogelijk te maken. Ze steunen ons enorm hierin.”

“Hopelijk zorgt dit ervoor dat de fans van Fernando wat extra hebben om uit te kijken naar een raceweekend dat erg emotioneel zal zijn,” besloot Brown.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België