McLaren vreest Ferrari: “Ze hebben nog maar één goed resultaat nodig”

20 november 2020 — McLaren heeft Ferrari sterk zien naderen in het kampioenschap bij de constructeurs. McLaren-teambaas Andreas Seidl is dan ook op zijn hoede voor de Scuderia.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari)

Ferrari kende een bijzonder goede Turkse GP en scoorde met een derde en vierde plaats erg veel belangrijke punten in de strijd om het kampioenschap bij de constructeurs. Dat beseft ook Andreas Seidl die met nog drie races te gaan een intense strijd om de derde plaats in het constructeurskampioenschap verwacht.

“Te midden van dit gevecht hebben we momenteel zeker en vast niet de derde of vierde snelste wagen,” vertelde McLaren-teambaas Andreas Seidl nadat hij Ferrari tijdens de GP van Turkije een derde en vierde plaats zag scoren en daardoor ook serieus zag naderen in het kampioenschap.

“Met wat we ook van Ferrari gezien hebben is slechts één extra goed resultaat van hen nodig om dit gevecht uit te breiden naar vier teams voor de plaatsen, drie, vier, vijf en zes in het kampioenschap.”

Volgens de McLaren-teambaas is het niet meer dan logisch dat Ferrari een inhaalbeweging maakt in het kampioenschap en een steeds sterkere performance heeft.

“Ik weet wat een team zoals Ferrari met al haar middelen kan verwezenlijken. Het is geen verrassing dat ze doorheen het seizoen een comeback maken en terugvechten.”

“Ik ben niet bezorgd ofzo, ik ben gewoon realistisch,” aldus Seidl. “We hebben Ferrari nooit onderschat. Ze hebben twee geweldige rijders.”

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België