logo
 

“McLaren zal eind dit seizoen met Ferrari strijden”

13 september 2016 — Volgens Jenson Button zou McLaren-Honda tegen het einde van het seizoen in staat moeten zijn om met Ferrari te strijden.


McLaren-Honda boekte de voorbije maanden al heel wat progressie. Na een moeilijk seizoensbegin wist de renstal op te klimmen naar de zesde plaats bij de constructeurs.  De komende races zouden nog beter moeten verlopen, zo liet Fernando Alonso alvast weten en teamgenoot Jenson Button treed hem daarin bij.

Volgens Button moet McLaren-Honda tegen het einde van het seizoen zelfs in staat zijn om de strijd aan te gaan met Ferrari.

“Je moet doelen hebben in de F1,” zei Jenson Button tegenover ‘Sky Sports’. “We hebben de voorbije twaalf maanden serieuze progressie geboekt en als je kijkt naar wat er binnenkort zal volgen. We zouden tegen eind dit seizoen in staat moeten zijn om te vechten tegen teams die boven ons staan. Ferrari zou daarbij moeten zijn.”

Het zou voor Button, die aan zijn (voorlopig) laatste races in de Formule 1 bezig is alvast een mooi slot van het seizoen zijn.

“Indien we met hen zouden kunnen strijden dan zou dat een fantastische manier zijn om het seizoen te eindigen,” aldus een vastberaden en erg gemotiveerde Jenson Button. “In Maleisië zouden we de nodige prestatieverbeteringen moeten zien, dan introduceren we immers onze nieuwe upgrade. We zouden dan met de Ferrari’s moeten strijden.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België