McLaren zal op 24 februari enkele opwindende zaken presenteren

09 februari 2017 — Eric Boullier heeft in een interview op de website van McLaren laten verstaan dat het team tijdens de onthulling van haar nieuwe wagen enkele opwindende zaken zal presenteren.


Voor de Belgische fans zal 24 februari sowieso een bijzondere dag worden want dan krijgen we voor het eerst de wagen te zien waarmee onze landgenoot Stoffel Vandoorne zijn eerste volledige seizoen in de F1 zal afwerken.

Volgens racedirecteur Eric Boullier zal het echter sowieso een opwindende dag voor iedereen worden. McLaren zal immers enkele opmerkelijke veranderingen presenteren en een aantal daarvan zullen volgens Boullier erg opwindend zijn.

“Er zullen altijd veranderingen zijn en zo hoort het ook te zijn,” zei Boullier tegenover de McLaren-website. “Zoals jullie weten verandert een F1-bolide ook van de ene race op de andere. We zijn bezig met enkele veranderingen. We hebben enkele opwindende veranderingen voor onze nieuwe wagen, de MCL32. We willen ze echter geheim houden tot onze presentatie op 24 februari!”

Voorafgaand aan het nieuwe seizoen wordt er alvast stevig gespeculeerd over een oranje livery voor de nieuwe wagen van McLaren. Los daarvan mogen we ons volgens Eric Boullier sowieso dus aan enkele opwindende zaken verwachten.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België