logo
 

Mercedes-baas wil binnen de maand een nieuw contract met Hamilton

10 februari 2015 — De besprekingen tussen Lewis Hamilton en Mercedes over een nieuw contract zijn reeds enige tijd aan de gang. De renstal hoopt dat de Brit voor de GP van Australië een nieuw contract tekent.


Mercedes en Hamilton waren overeengekomen dat er tijdens de titelstrijd van het voorbije seizoen geen contractbesprekingen zouden plaatsvinden. Op die manier konden beide partijen zich volledig focussen op de titelstrijd.

Het was vervolgens de bedoeling om na de GP van Abu Dhabi aan de onderhandelingstafel te gaan zitten. Lewis Hamilton zijn driejarige overeenkomst met Mercedes loopt immers eind dit seizoen af.

Een nieuw contract is nog steeds niet getekend en Mercedes-baas Toto Wolff laat weten dat hij alles graag geregeld zou zien voor de start van het nieuwe seizoen. Hij laat echter meteen ook verstaan dat er echter geen deadline is.

“Het is altijd beter wanneer je een duidelijk situatie hebt, zowel voor de rijder als voor ons,” aldus Toto Wolff. “Dat is de best mogelijke situatie, maar je wil het ook goed doen, waardoor het enige tijd kan vragen.”

“Er is geen enkele reden om te denken dat het niet de richting zal uitgaan waarvan wij en Lewis denken dat het de juiste is.”

“Daarom willen we de onderhandelingen graag voor het begin van het seizoen rond hebben. Het is echter geen deadline die we onszelf gesteld hebben want wanneer je een deadline bepaalt dan zet je jezelf onder druk en we willen hem of onszelf niet onder druk zetten,” besluit Toto Wolff.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België