Mercedes: “di resta mogelijke vervanger van Schumacher”

21 mei 2012 — Blijft Schumacher ook na 2012 nog in de Formule 1? Het is een vraag die de meesten zich steeds nadrukkelijker stellen. Mercedes houdt met elk scenario rekening en dan is Paul di Resta een mogelijke vervanger van de Duitser.

Eerst en vooral even duidelijk stellen dat Michael Schumacher nog geen beslissing heeft genomen over een al dan niet verlengd verblijf in de Formule 1. Tussen Mercedes en Schumacher zijn er nog geen uitgebreide onderhandelingen geweest. Toch houdt men er bij Mercedes ook rekening mee dat Schumacher eventueel eind dit seizoen ermee kan ophouden.

Nick Fry wenste dan ook tegenover SKY Sports te benadrukken dat Paul di Resta een mogelijke kandidaat is wanneer Schumacher zou stoppen, maar dat er zeker nog geen beslissing is genomen.

“Paul staat zeker bij ons op de radar,” zei Fry tegenover SKY Sports. “Hij heeft reeds fantastish werk verricht en hij is een een fantastische gast. Hij is een uitstekende teamspeler en zou zeker tot de rijders behoren die we bekijken indien Schumacher zou beslissen om te stoppen.”

“Zo ver zijn we echter nog niet, maar we hebben heel wat bewondering voor Paul,” besluit Nick Fry.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België