logo
 

“Mercedes en McLaren willen Sebastian Vettel”

24 juli 2014 — Volgens Helmut Marko azen zowel Mercedes als McLaren op Sebastian Vettel.

image
Sebastian Vettel en geruchten over een eventueel vertrek bij Red Bull, de voorbije seizoenen waren ze er constant. Opmerkelijk genoeg was het dit seizoen tot dusver redelijk stil rondom Vettel. Dat is vooral opmerkelijk omdat Vettel dit seizoen niet voor de titel kan strijden en dat juist een voedingsbodem voor geruchten zou kunnen zijn.

Maar nu zijn ze er dus wel. Helmut Marko, motorsportbaas bij Red Bull, laat immers weten dat Mercedes en McLaren proberen om Vettel bij Red Bull weg te lokken.

“Uiteraard hebben ze hun zinnen gezet op Vettel. McLaren heeft hem zelfs een schandalig hoog aanbod gedaan,” aldus Helmut Marko tegenover het Duitse BILD.

Vettel zijn contract loopt eind 2015 af en ook Lewis Hamilton zijn contract bij Mercedes loopt af. Mercedes zou in Vettel dan ook een mogelijke vervanger voor Hamilton zien, aangezien de Brit niet staat te springen om nu al een contractverlenging te tekenen. Hamilton zou willen afwachten hoe de titelstrijd dit seizoen afloopt. Toto Wolff van Mercedes wou de interesse voor Hamilton alvast niet bevestigen, maar ontkennen deed hij ook niet.

McLaren zou Hamilton dan weer opnieuw willen inlijven. Hamilton behaalde in 2008 zijn eerste en voorlopig enige wereldtitel bij McLaren.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België