Mercedes F1 team toont eenmalige livery GP van Duitsland

25 juli 2019 — Het Mercedes F1 team heeft in de pitlane van de Hockenheimring haar eenmalige livery voor de GP van Duitsland getoond.

Dit bericht bekijken op Instagram

That #Motorsport125 look!! ߘ Our W10s will both feature a special livery for the #GermanGP - paying homage to the design of classic @mercedesbenz racing cars of the past! Before we were the Silver Arrows, Mercedes cars raced in white - the national racing colour of Germany! ❤️ • #MercedesAMGF1 #Mercedes #AMG #F1 #PETRONASmotorsports #GermanGP @mercedesbenz

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op

De voorbije dagen had Mercedes de F1-fans al zitten teasen met voorsmaakjes van de tijdelijke livery die in het teken staat van 125 jaar motorsport. Vandaag volgde dan de grote officiële voorstelling van de livery.

Voor Mercedes is de GP van Duitsland een thuisrace. De Hockenheimring ligt niet ver van haar wereldwijde hoofdzetel. Daarnaast is Mercedes ook nog eens titelsponsor van de GP van Duitsland.

Maar daar blijft het niet bij, Mercedes heeft ook nog enkele andere redenen om te vieren. Zo is het de 200ste F1-race waarbij Mercedes als fabrieksteam aan de start staat. Daarnaast viert Mercedes ook het 125-jarig jubileum in de autosport.

Moet het nog gezegd worden dat Mercedes komende zondag redenen te over heeft om de race te willen winnen?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België