Mercedes: “Ferrari zal ook tijdens laatste races enorm hard strijden voor ieder punt”

15 oktober 2018 — Met nog vier races te gaan dit seizoen lijken Mercedes en Hamilton op weg naar een nieuwe wereldtitel. Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff denkt echter dat Ferrari ook tijdens de laatste races een serieuze opponent zal zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

There’s wheel to wheel and then there’s wheel to wheel! ߘ± Two @f1 World Champions fight it out on track! ߒª • • • #MercedesAMGF1 #MercedesAMG #F1 #LH44 #RussianGP #PETRONASmotorsports #DrivenByEachOther

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op

“Ook al hadden we deze zomer niet de snelste wagen, toch zagen we dat op het vlak van performance het onze kant uitging, ook al zit het dichter op elkaar dan dat de voorbije races laten vermoeden,” aldus Toto Wolff.

Ondanks de comfortabele voorsprong meent Toto Wolff dat Ferrari tot het bittere eind zal strijden en een serieuze tegenstander zal zijn.

“Ferrari beschikt over een sterke wagen en ze zullen blijven pushen tot de allerlaatste bocht in Abu Dhabi,” meent de motorsportbaas van Mercedes.

“Ze waren de voorbije zeventien races een serieuze tegenstander en ik heb dan ook geen enkele reden om te geloven dat dit tijdens de komende vier races zou veranderen. Ze zullen enorm hard voor eider punt en iedere positie vechten.”

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België