“Mercedes kan nog titels toevoegen aan deze zeven F1-titels”

03 november 2020 — Volgens Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff zit de sterkte van zijn team in de samenhang die er heerst onder iedereen binnen het team. Topmensen die topprestaties afleveren, iets dat volgens Toto Wolff tot nog meer F1-titels kan leiden.

“Ik ben niet iemand die enorm veel aandacht besteed aan cijfers of records maar dit is zeker iets om trots op te zijn,” vertelde Toto Wolff nadat Mercedes zich in Imola voor het zevende jaar op rij tot kampioen bij de constructeurs kroonde.

“We hebben een groep die gewoonweg geweldig is wanneer ze samenwerken. We zijn samen gebleven, we hebben geprobeerd om de maatstaf steeds verder omhoog te pushen naar nieuwe niveau’s en dat hebben we bereikt. Ik ben supertrots op dit moment en op al de jongens die hier deel van uitmaken.”

Opvallend genoeg hebben zowel Toto Wolff als Lewis Hamilton hun contract bij Mercedes nog niet verlengd. Wat Mercedes zelf betreft denkt Toto Wolff dat er na de zevende wereldtitel gerust nog titels kunnen volgen.

“Zo lang we gemotiveerd blijven en voldoende energie hebben denk ik dat deze jongens verder zullen blijven pushen. Er zal tegenstand zijn, daar bestaat geen twijfel over, met Max en Honda die tijdens het einde van dit seizoen erg goed werk verrichten. We kijken uit naar een nieuwe uitdaging.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België