Mercedes: “McLaren en Renault vormen een bedreiging”

17 februari 2018 — Volgens het Mercedes F1 team vormen McLaren en Renault komend seizoen een bedreiging, net zoals ook Ferrari en Red Bull dat zullen zijn.

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren) op

Het Mercedes F1 team mag dan wel de voorbije vier seizoenen wereldkampioen geworden zijn, de renstal is op haar hoede wat het nieuwe seizoen betreft. Volgens Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff vormen niet alleen Ferrari en Red Bull een bedreiging maar ook McLaren en Renault.

“Dit is de absolute top van de autosport, je moet ieder team en al de toprijders respecteren,” aldus Toto Wolff tegenover ‘Motorpsort.com’.  “We nemen Ferrari en Red Bull serieus, we nemen ook McLaren en Renault serieus. Ze kunnen voor de wereldtitel strijden en misschien zijn er anderen die ons kunnen verrassen.”

“Ik wil nederig blijven en ik verwacht concurrentie en strijd met al deze teams. Indien we alles net als vorig jaar goed voor elkaar krijgen dan zullen we races winnen en voor de wereldtitel strijden. Indien dat niet het geval is dan hebben we niet goed genoeg gepresteerd,” besluit Toto Wolff.

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België