Mercedes verwacht goede wedstrijd

12 oktober 2012 — Beide Mercedes-rijders verwachten een degelijk resultaat te kunnen behalen dit weekend op het circuit van Yeongam in Korea.

Michael Schumacher is tevreden over hoe de twee trainingssessies verlopen zijn op vrijdag. Hij verwacht, na twee nulresultaten, om opnieuw punten te kunnen scoren in Korea. Schumacher: “We wisten dat onze wagen beter zou zijn op dit circuit. Als we onze resultaten van vandaag bekijken, dan verwachten we om morgen zeker de top-10 te kunnen halen. We hebben een paar lange runs afgewerkt en de wagen zag er de hele dag goed uit. De auto moest slechts een klein beetje aangepast te worden.”

Ook Nico Rosberg zag er erg tevreden uit na de vrije trainingen, die hij als zevende afsloot. “Er zijn enkele nieuwigheden uitgeprobeerd, en die leken het goed te doen. De twee sessies van vandaag zijn goed verlopen. We presteren hier blijkbaar beter dan in Suzuka, dus we kijken uit naar de kwalificaties, om te vergelijken waar we momenteel staan ten opzichte van de andere teams.”

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België