Mercedes wil iets bewijzen in Abu Dhabi

27 november 2019 — Volgens Toto Wolff heeft Mercedes een duidelijk doel voor ogen en wil het tijdens de laatste race van het seizoen iets bewijzen.

Tijdens de GP van Brazilië kende Mercedes een erg teleurstellend resultaat. Valtteri Bottas moest opgeven door een technisch probleem terwijl Lewis Hamilton na een tijdstraf slechts als zevende finishte.

“Brazilië was een teleurstellende race voor ons. We hadden niet de snelste wagen en we verloren punten door onze eigen fouten,” blikte Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff in de aanloop naar de laatste F1-race terug op de race in Brazilië.

“We analyseerden wat er mis ging, zowel wat de betrouwbaarheid betrof alsook de beslissingen die we tijdens de race namen en dat om er voor te zorgen dat we ze niet opnieuw herhalen.”

“Het ganse team leerde een goede les en het is iets dat ons over de langere termijn sterker zal maken.”

Met nog één race te gaan wil Mercedes in Abu Dhabi dan ook terugslaan en niets minder dan zegevieren.

“Onze onderperformance in Brazilië zorgt ervoor dat we in Abu Dhabi iets willen bewijzen,” blikt Toto Wolff vooruit naar de laatste race van het seizoen.

“Deze race is de laatste kans om nog een overwinning toe te voegen met de W10 en het is een laatste kans om de fans van een geweldige show te voorzien alvorens we de winter ingaan.”

“We kijken er naar uit om te strijden want we weten dat je in de Formule 1 alleen maar zo goed bent als je laatste resultaat.”

Speel mee met het Grand Prix van Spanje Spel. Minimaal 500 Euro aan prijzen!

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België