logo
 

Mercedes wil orde op zaken stellen voor Hamilton

13 juli 2017 — Na de problemen die Lewis Hamilton tijdens zowel de races in Azerbeidzjan als Oostenrijk kende is Mercedes vastberaden om er voor te zorgen dat Hamilton tijdens zijn thuisrace in Silverstone een probleemloos weekend kent.


“Vanuit het teamperspectief gaan we naar Silverstone met het gevoel dat we orde op zaken moeten stellen, ook al wonnen we in Oostenrijk,” aldus Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff. “In zowel Baku als Spielberg lieten we door problemen met de wagen punten liggen, het had niets met de rijders te maken. We zijn vastberaden om er voor te zorgen dat dit niet meer in Silverstone gebeurt.”

De GP van Groot-Brittannië zal volgens Toto Wolff erg speciaal zijn, niet alleen voor het team maar ook in het bijzonder voor Lewis Hamilton.

“Het ganse weekend lijkt wel een weekend waarin we de Britse motorsport vieren en is uiteraard ook een feest voor de rijder die volgens mij het grootste Britse F1-talent ooit is: Lewis. Hij heeft een erg speciale relatie met de fans in Silverstone en heeft er de voorbije jaren erg goed gepresteerd.”

“De vastberadenheid van Lewis om terug te vechten en een sterke prestatie neer te zetten hoeft geen bijkomende uitleg. Het had de voorbije twee races slechter gekund maar op basis van zijn performance verdiende hij heel wat beter. Hij bleef rustig ondanks de tegenslagen en hij heeft een maturiteit die we van hem verwachten. Lewis doet het enorm goed, op een redelijk perfecte manier, en wanneer hij op die manier blijft presteren zullen de resultaten sowieso volgen,” besluit Toto Wolff.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België