Michael Johnson gaat mecaniciens Williams trainen

11 januari 2012 — Het Williams F1 team kan met enige trots melden dat het een sponsorovereenkomst met Michael Johnson Performance inc. heeft getekend.

Michael Johnson Performance inc. werd uiteraard opgericht door niemand minder dan Michael Johnson, meervoudig gouden medaillewinnaar op de Olympisch Spelen. Michael Johnson zal de mecaniciens van het Williams F1 team trainen. Johnson zal ook het huidige trainingsprogramma van het team evalueren. Het logo van Michael Johnson Performance inc. zal als tegenprestatie terug te vinden zijn op de kleding van het Williams F1 team.

“Ik had het privilege om Michael Johnson voor de eerste keer te ontmoeten tijdens de late jaren negentig bij de GP van België in Spa,” zei Frank Williams. “Ik heb altijd bewondering gehad voor de toewijding die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Het zijn de aandacht voor details en de toewijding die noodzakelijk zijn. Beiden onderscheiden deze uitzonderlijke mensen van normale mensen zoals ons.”

“Toen ik Michael (Johnson) recent opnieuw ontmoette vertelde hij mij dat hij een bedrijf had opgericht dat gespecialiseerd was in het verbeteren van atletische prestaties. Ik wou heel graag te weten komen hoe hij ons team kon helpen, aangezien we heel wat gemeenschappelijke interesses hebben,” besluit Frank Williams.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België