Michael Schumacher beïnvloedt het zoekverkeer op Google

18 december 2014 — Het einde van het jaar nadert en dan komen er steeds heel wat interessante lijstjes naar boven over het voorbije jaar. Ook Google komt steeds met de resultaten over zoekopdrachten en daaruit blijkt dat Michael Schumacher die zoekopdrachten in 2014 sterk heeft beïnvloed.

image
Wereldwijd was Michael Schumacher in 2014 de op één na meest gezochte sporter. Schumacher moest enkel de Colombiaanse voetballer James Rodriguez laten voorgaan die een wereldgoal maakte tijdens het WK voetbal in Brazilië. Schumacher kende eind 2013 een zwaar ski-ongeval en was gedurende 2014 regelmatig in het nieuws. Opmerkelijk is dat ook Jules Bianchi de top-10 haalde. De dramatische crash van de Fransman haalde wereldwijd het nieuws maar gebeurde wel pas tegen het einde van 2014.

In Duitsland was Michael Schumacher de meest gezochte persoonlijkheid van 2014. In België stond Schumacher dan weer op de vierde plaats in het lijstje van meest gezochte internationale persoonlijkheden.

Klik hier om de trends rond de zoekopdrachten van Michael Schumacher te bekijken. Je vindt er ook heel wat andere leuke weetjes en trends over de zoekopdrachten wereldwijd en in de verschillende landen terug.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België