“Michael Schumacher is aan het vechten om jullie terug te zien”

20 juli 2020 — FIA-baas Jean Todt heeft iets meer dan een week geleden Michael Schumacher thuis in Zwitserland bezocht, zo onthulde hij tijdens de GP van Hongarije.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ߇ΰ߇ٰݐ߰ݐްݐ˰ݐ˰ݐڰݐ˰ݐ¢ ݐڰݐݰݐݰݐ°ݐܰݐͰݐްݐݰߏΰߚ€ (@scuderiaferrarifan_) op

Als voormalig Ferrari-teammanager is Todt erg goed bevriend met Michael Schumacher. Todt is ook één van de weinige intimi die Schumacher op regelmatige basis een bezoek brengt en zo dus ook iets meer weet over de toestand waarin de zevenvoudig F1-kampioen verkeert.

De familie van Schumacher houdt zijn gezondheidstoestand erg goed afgeschermd van de buitenwereld, iets waarvoor ook Todt erg veel respect heeft. De 74-jarige Todt kiest dan ook erg goed zijn woorden wanneer hij iets vertelt over Schumacher.

“Hij vecht,” zo vertelde Todt tegenover de Britse krant ‘Daily Mail’. “Ik hoop dat de wereld Schumacher ooit opnieuw zal kunnen terugzien. Dat is waarnaar hij en zijn gezin aan het werken zijn.”

Over de exacte gezondheidstoestand waarin de intussen 51-jarige Schumacher verkeerd hebben we het raden naar. De uitspraak van Todt is echter opmerkelijk want hij insinueert dat zijn familie hoopt om Schumacher ooit aan de wereld te kunnen tonen.

Tot nu toe wordt er halsstarrig gezwegen over de toestand waarin Michael Schumacher verkeerd. Daarnaast is zijn familie er tot dusver ook in geslaagd om er voor te zorgen dat er na zijn ski-ongeval geen foto’s of videobeelden van Schumacher naar de buitenwereld zijn gelekt.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België