“Michael Schumacher weegt nog amper 45 kilogram”

23 september 2015 — Het gaat nog steeds niet goed met Michael Schumacher. De Duitse F1-legende zou nog maar 45 kilogram wegen.


Op 29 december 2013 kende Schumacher een zwaar ski-ongeval in het Franse Méribel waarna hij lange tijd in coma lag. De Duitser ontwaakte ondertussen uit zijn coma maar er is tot op vandaag weinig geweten over zijn medische toestand.

Dat de revalidatie zwaar en enorm lang zou duren, dat liet Sabine Kehm, de woordvoerster en manager van Schumacher, reeds weten in een persbericht. Naar verluidt zouden een vijftiental dokters zich in het Zwitserse Gland bekommeren om de gezondheid van Schumacher.

De voorbije maanden kregen we echter weinig nieuws over de evolutie van de toestand van Schumacher, maar nu is die er wel dankzij een bron van dicht bij de familie, zo bericht Daily Express.

Volgens Daily Express zou Schumacher nog steeds niet zelfstandig kunnen praten of wandelen. De revalidatie zou “zeer traag verlopen”. Schumacher zou zo’n 25 kilogram afgevallen zijn en nog maar 45 kilogram wegen en ook niet goed beseffen wat er allemaal rond hem gebeurt. Er zou naar verluidt ook weinig zicht op beterschap zijn.

In mei van dit jaar liet Sabine Kehm nog verstaan dat de toestand van Michael Schumacher lichtjes verbeterd was.

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België