logo
 

“Michael Schumacher zet revalidatie verder in villa van 30 miljoen euro op Mallorca”

14 februari 2019 — Volgens Duitse boulevardblad 'Bunte' zou Michael Schumacher zich niet meer in Zwitserland bevinden maar wel in Mallorca, waar hij zijn revalidatie verder zou zetten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Michael Schumacher (@michaelschumacher) op

Afgelopen zomer was er veel te doen rondom een villa ter waarde van zo’n 30 miljoen euro die de familie Schumacher had gekocht. Er werd toen beweerd dat Michael Schumacher naar Mallorca ging verhuizen.

Sabine Kehm, de woordvoerster van Michael Schumacher en zijn familie, ontkende vervolgens de geruchten dat de familie Schumacher naar Mallorca was verhuisd. Nu, zo’n half jaar later, zou volgens ‘Bunte’ Michael Schumacher per helikopter zijn overgevlogen naar Mallorca.

Michael Schumacher zou de feestdagen hebben doorgebracht op het eiland en vervolgens ook zijn vijfigste verjaardag op Mallorca gevierd hebben. Volgens Bunte zou het milde klimaat een element gespeeld hebben in de beslissing van de familie om naar Mallorca te verhuizen.

De revalidatie van Michael Schumacher zou daarbij gebaat zijn en uiteraard zou er net zoals in Zwitserland een uitgebreid medisch team de Duitse F1-legende begeleiden in zijn revalidatieproces.

Het is ondertussen al ruim vijf jaar geleden dat Schumacher een zwaar ski-ongeluk had. Over zijn medische toestand raakten tot dusver nog steeds amper details bekend.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België