Mick Schumacher: “F1-piloot worden is een droom die uitkomt”

02 december 2020 — Mick Schumacher kijkt enorm hard uit naar zijn debuut in de Formule 1, voor de 21-jarige zoon van Michael Schumacher is het een droom die uitkomt.

“Het vooruitzicht om volgend jaar in de Formule 1 te kunnen racen maakt me ongelooflijk blij, ik ben sprakeloos,” vertelde Mick Schumacher in een reactie. “Ik heb er altijd in geloofd dat ik mijn droom om in de Formule 1 te racen zou verwezenlijken.”

Ook Haas F1-teambaas Guenther Steiner was uiteraard erg verheugd dat hij iemand als Mick Schumacher als racepiloot kan bevestigen.

“Ik ben zeer blij te kunnen bevestigen dat Mick Schumacher volgend jaar één van onze beide rijders zal zijn en ik kijk er naar uit om hem in ons team te verwelkomen,” aldus Steiner.

“De Formule 2 is al jarenlang een raceklasse waarin jong racetalent zijn talent kan tonen en dat is dit jaar zeker het geval want het is één van de meest competitieve seizoenen van de voorbije jaren.”

“Mick heeft races gewonnen, podiums behaald en zich in 2020 bewezen tegenover buitengewoon talent. Ik vind echt dat hij op basis van zijn prestaties de kans verdient om naar de Formule 1door te stoten.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België