Mick Schumacher furieus door valse foto’s van zijn vader Michael

03 februari 2019 — Mick Schumacher heeft een boze post op twitter geplaatst en dat omdat er voor de zoveelste keer valse foto's van zijn vader Michael Schumacher online zijn verschenen.


Na zijn zwaar ski-ongeval werd er druk gespeculeerd of er ooit foto’s zouden gepubliceerd worden van Michael Schumacher na zijn ongeval. Dat gebeurde tot dusver niet maar wat er wel regelmatig gebeurt is dat er valse foto’s verschijnen van Michael Schumacher met zijn kinderen Mick en Gina.

Mick Schumacher is echter niet te spreken over die valse foto’s en is erg boos over het met de regelmaat verschijnen van de foto’s. De 19-jarige zoon van Michael Schumacher doet dan ook een oproep om de foto’s niet voor waar aan te nemen.

“Deze foto’s worden vaak gepubliceerd omdat ze zogezegd mezelf als kind samen met mijn vader tonen,” aldus een furieuze Mick Schumacher. “Laat me duidelijk zijn: deze foto’s tonen mij NIET, ze tonen ook Gina niet. Ik vind het jammer voor de mensen op deze foto’s. Ik kan alleen maar al de media oproepen om deze foto’s uit hun archieven te halen.”

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België