Mick Schumacher neemt deel aan Stars & Cars-evenement van Mercedes

28 november 2015 — Mick Schumacher, de 16-jarige zoon van Michael Schumacher, zal deelnemen aan het Stars & Cars-evenement van Mercedes-Benz.


Onlangs bracht Mick Schumacher nog een bezoek aan Ferrari en testte hij op het circuit van Monza. De Tifosi droomden er al van om in de toekomst opnieuw ‘M. Schumacher’ op een rode F1-bolide te zien staan. Ook Mercedes ligt echter op de loer.

Mick Schumacher werd de voorbije maanden immers niet alleen gelinkt aan Ferrari maar ook aan Mercedes. Opvallend is dan ook Mick Schumacher zijn aanwezigheid op het Stars & Cars-evenement.

Tijdens Stars & Cars blikt Mercedes-Benz terug op het voorbije autosportseizoen en vinden er heel wat demo’s en events plaats. Zo zal er ook een soort shoot-out plaatsvinden vergelijkbaar met die van de ‘Race of Champions’.

Uiteraard nemen Lewis Hamilton en Nico Rosberg daaraan deel. Ook safety car-bestuurder Bernd Mayländer zal deelnemen, net als enkele DTM-rijders van Mercedes. Daarnaast nemen er ook zes rijders mee die voortkomen uit een zogenaamde ‘fan-vote’.

Zowel Ferrari als Mercedes zijn al maandenlang Mick het hof aan het maken en ook de fans van Mercedes zijn duidelijk een fan van Mick Schumacher. Mick Schumacher kreeg bij de ‘fan-vote’ immers de meeste stemmen.

Stars & Cars vindt op 12 december plaats in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België