Mick Schumacher: “Ongelooflijk dat ik mijn debuut in Duitsland mag maken”

29 september 2020 — Tijdens de eerste oefensessie voor de GP van de Eifel zal Mick Schumacher voor het eerst een oefensessie in de Formule 1 mogen afwerken. De 21-jarige Mick is uiteraard zeer blij dat hij dat voor eigen publiek mag doen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mick Schumacher (@mickschumacher) op

“Ik ben zeer blij met de kans die ik krijg om deel te nemen aan een oefensessie,” zegt Mick Schumacher in een reactie op de aankondiging dat hij zal deelnemen aan de eerste oefensessie van de GP van de Eifel.

“Het feit dat mijn eerste deelname aan een F1-raceweekend plaatsvindt op de Nürburgring en voor mijn thuispubliek maakt dit moment alleen maar specialer.”

Schumacher bedankte Alfa Romeo en Ferrari voor de kans die hij krijgt. Op woensdag volgt een voorbereidende test in Italië, waarna hij zich zo goed mogelijk verder wil voorbereiden voor de oefensessie op de Nürburgring.

“Ik wil Alfa Romeo Racing en de Ferrari Driver Academy bedanken voor deze kans om opnieuw F1-lucht te kunnen opsnuiven en dat anderhalf jaar na onze gemeenschappelijke test in Bahrein,” aldus Schumacher.

“De komende tien dagen ga ik mezelf zo goed mogelijk voorbereiden zodat ik zo goed mogelijk werk kan verrichten voor het team en belangrijke data voor de rest van het raceweekend kan verzamelen.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België