Mika Hakkinen onder de indruk van Mick Schumacher: “Hij zal snel in de F1 racen”

17 september 2020 — Tweevoudig F1-kampioen Mika Hakkinen is vol bewondering over Mick Schumacher en de manier waarop de zoon van Michael Schumacher momenteel in de Formule 2 rijdt.

Dit bericht bekijken op Instagram

That SOUND is just something else ߘThe most winning car and name together again: the F2004 and (Mick) Schumacher celebrate our 1000th GP ✨ #essereFerrariߔ´ #SF1000GP #TuscanGP @mickschumacher

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

Tijdens het raceweekend in Mugello gaf Mick Schumacher een F1-demo met de F2004 waarmee zijn vader zijn zevende F1-titel, zijn vijfde titel met Ferrari veroverde. Hakkinen vond het geweldig om te zien.

“Het was erg mooi om Mick in de Ferrari uit 2004 van zijn vader te zien voor een F1-demo,” schrijft Hakkinen in zijn column voor ‘Unibet’.

“Het herinnerde mij aan hoe geweldig de V10-motoren wel klonken en de geweldige successen die Michael met die en de andere Ferrari’s behaalde en waarmee hij vijf wereldtitels won.”

Naast het geweldig gevoel tijdens de F1-demo vindt Hakkinen ook dat Mick Schumacher het momenteel geweldig doet in de Formule 2.

“Het is mooi om Mick progressie te zien boeken tijdens zijn carrière, waaronder ook de manier waarop hij nu aan de leiding staat in het Formule 2-kampioenschap. Ik ben er van overtuigd dat hij zeer binnenkort een Formule 1-zitje zal vinden.”

“Wanneer het gebeurt zal het voor hem, de familie Schumacher en de Formule 1 een zeer speciaal moment zijn,” besloot Hakkinen.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België