Milieubewuste Stoffel Vandoorne roept op om voor rivaal te stemmen

01 maart 2020 — Mitch Evans blijft volharden in de boosheid en roept op om niet meer voor Stoffel Vandoorne te stemmen bij de fanboost in de Formule E.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Stoffel Vandoorne (@svandoorne) op

Twee weken geleden riep Mitch Evans al eens op met een kartonnen bord om niet voor Vandoorne te stemmen maar dat had eerder een averechts effect want veel fans reageerden dat ze blij waren dat iemand hen eraan herinnerde dat ze nog voor Vandoorne moesten stemmen (Lees: Niet iedereen is fan van Stoffel Vandoorne ...).

Stoffel Vandoorne domineert namelijk de fanboost in de Formule E sinds hij er aan de slag is en het leverde hem zelfs de hashtag #VANBOOST op. Evans probeert nu al twee races op rij een nieuwe hashtag te lanceren, namelijk #StopStoffel maar het mag niet baten want onze landgenoot blijft de populairste rijder.

Nu reageerde Vandoorne met een ludieke tweet in de richting van Jaguar: “OK jongens, stop met karton te verspillen. Stem voor een keer voor Mitch Evans om hen tevreden te stellen.”

Of het veel heeft uitgehaald is maar de vraag. Stoffel Vandoorne kreeg ook voor de race in Marrakesh de meeste stemmen maar Mitch Evans haalde wel de top vijf van de stemming en kreeg ook zo een ‘fanboost’.

Geschreven door Tom Schots

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België